ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Α . ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλιθέας θεατρική παράσταση « Το δάσος της Μοναδικότητας » στις 7:30 μ.μ. αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας . Αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε είδη ρουχισμού και τρόφιμα μακράς διάρκειας .
  • Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στις 11:00 θα δοθούν οι έλεγχοι Α τριμήνου και οι γονείς θα ενημερωθούν για την επίδοση των παιδιών τους . Την ίδια μέρα θα γίνει και το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας .
  • Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου το πρωί θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους μαθητές του σχολείου και το απόγευμα στις 6:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί σε γονείς και φίλους στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας δρώμενο από τους μαθητές της Β και Γ τάξης .
  • Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 16:00 – 20:00 εθελοντική αιμοδοσία . Το αίμα θα δοθεί για τις ανάγκες των παιδιών της Ογκολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ .

Β. Θα σας παρακαλούσαμε πολύ αν αύριο βρέχει να έρθετε να πάρετε τα παιδιά στις 13:25 για να αποφύγουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται με τα λεωφορεία .

Γ. Υπενθυμίζω στους γονείς των μαθητών της Στ τάξης ότι την Τετάρτη 13/12 /2023 είναι η τελευταία μέρα για την αποστολή της υπεύθυνης δήλωσης με την οποία δηλώνετε τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας σας για την εγγραφή στο Γυμνάσιο . Εκτός της υπεύθυνης δήλωσης θα πρέπει να μας στείλετε αποδεικτικό ( Ε1 – λογαριασμό ΔΕΗ , νερού ….)

Δ. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για ζέσταμα του φαγητού του παιδιού τους στο Ολοήμερο να μας ενημερώσουν . Επίσης χρειαζόμαστε κάποιο άτομο που θα μπορεί να αναλάβει το ζέσταμα σε καθημερινή βάση το μεσημέρι .

 

Η διευθύντρια

Κατζιλιέρη Αγγελική