Ανακοίνωση

Το νέο Δ.Σ., του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενημερώνει τα μέλη του ? γονείς και κηδεμόνες των μαθητών ? ότι για τη νέα θητεία, 2016 ? 2018, θα απαρτίζεται από τα εξής άτομα :

  • Πρόεδρος : Αντεμισάρης Ιωάννης
  • Αντιπρόεδρος α? : Ματθαιάκης Απόστολος
  • Αντιπρόεδρος β? : Νικολοπούλου Μαρία
  • Ταμίας : Μανδελενάκη Μαρία
  • Γραμματέας : Παπουτσάκη Ευαγγελία
  • Μέλη : Γαληνάκης Ευάγγελος, Καφτάκη Ροδούλα, Λαγού Μαρία, Μπροτζάκη Καλλιόπη

Θα θέλαμε, ακόμη, να σας κάνουμε γνωστό, ότι το πρόστιμο που αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση, που αφορούσε  φορολογικές εκκρεμότητες του προηγούμενου Δ.Σ, δεν επιβλήθηκε, κατόπιν παρέμβασης μελών του Συλλόγου σχετικών με το αντικείμενο.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή των μελών του Συλλόγου θα είναι 10? . Στην περίπτωση γονέων, με πάνω από ένα παιδί, η συνδρομή θα είναι 15,00 ? ανεξάρτητα τον αριθμό των παιδιών. Τα χρήματα, που πρόκειται να συγκεντρωθούν, θα χρησιμοποιηθούν για την διοργάνωση των σχολικών εορτών καθώς και για την κάλυψη διάφορων  αναγκών  του σχολείου. Οι ανάγκες που έχει η σχολική κοινότητα μαζί με το ετήσιο πρόγραμμα του συλλόγου, θα σας δοθεί τις επόμενες μέρες. Το γραφείο του Συλλόγου θα είναι ανοικτό τόσο για την συγκέντρωση των συνδρομών όσο και για τυχόν άλλα θέματα, που θα θέλατε να μας αναφέρεται, καθημερινά από τις 8:00 ? 8:30 το πρωί.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6977806643 Αντεμισάρης Γιάννης

Mail: Sillogos3dim.alikar@gmail.com

 

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων